A burkolatok között hatalmas a választék

A burkolatok között hatalmas a választék

2022-04-05 Off Írta: seditor

A fürdőszoba, az előszoba és a konyha esetében optimális és hosszantartó megoldás a csempe alkalmazása. A burkolatok termékkategóriában az erre a tematikára szakosodott palatinusfurdoszoba.hu webáruházban közel 400 termék áll az érdeklődők rendelkezésére, rengeteg kivitelben és színben. A webshop több, saját bemutatóteremmel is rendelkezik az ország egész területén, ezekben személyesen is megtekinthetőek a burkolatok.

Amennyiben nem szeretne a vásárló ellátogatni valamelyik kiállítóhelyre, a webhelyen is igen alaposan tud tájékozódni, mivel minden modell esetében fel vannak tüntetve a választást megkönnyítő paraméterek, mint amilyen a szín, az alapanyag, a származási hely, a kopásállóság, a csempeméret és vastagság, a felhasználási és alkalmazási terület, sőt, még a fagyállóság is.

Szintén az alapadatok között szerepel az információ, hogy az adott típus kompatibilis-e a padlófűtési rendszerrel. A burkolatok kiszerelési mértékegysége a négyzetméter, így a megadott árak is erre vonatkoznak.