A jó zászló rúd aranyat ér

A jó zászló rúd aranyat ér

2021-09-29 Off Írta: seditor

Egy szép zászló a hozzá tartozó, makulátlan megjelenésű zászlórúdon mutat csak igazán jól. A zászló rúd tehát épp annyira számít a végső megjelenés és összkép tekintetében, mint a minőségi és az időjárásnak jól ellenálló zászló. Milyen a jó zászlótartó rúd? Nem a lustaság motiválta a skandináv gyártót, amikor karbantartás mentessé fejlesztette az üvegszálas, külső és belső zsinórvezetésű zászló rúdjait.

A különleges üvegszálas technológia lehetővé teszi, hogy a zászló rúd finoman fényes felületet kapjon, ami nemcsak a csapadékos időjárásnak, hanem bizony a Nap káros UV-sugarainak is jól ellenáll. Zászlótartó rúdjaink egyszerre masszívak és tartósak, ugyanakkor mégis kecsesen magasodnak fel akár 6-12 méter magasságba is. A nyári rekkenő hőség és a téli fagyok sem okoznak bennük kárt.

Az eldönthető csuklós kivitel megkönnyíti a használatot, és a legjobb, hogy tényleg nem igényelnek karbantartást. Ha pedig mégis, azt a cégünk vállalja. A Poliform ugyanis a skandináv külső vagy belső zsinórvezetésű zászlórudak telepítését és karbantartását is elvégzi, igény szerint. Árbócaink fehérek vagy nemzeti színűek is lehetnek. Ha pedig nem üvegszálas anyagból, akkor alumíniumból is készülhetnek.