A kollagén por formájában is kapható

A kollagén por formájában is kapható

2021-11-29 Off Írta: seditor

Ennek az étrend-kiegészítőnek általánosan két kategóriája van. Vannak, amiket kész ital és vannak, amiket szemcse formájában lehet elérni. Ez utóbbiakat fogyasztás előtt folyadékkal kell hígítani. A kollagén por hozzáadható turmixokhoz vagy a reggeli kávéhoz is. Az ilyen italokat nem kell előkészíteni, de hűtőszekrényben kell tárolni. Válaszd ki az életmódodnak leginkább megfelelő formát!

Ha nincs elég szabadidőd és állandóan elfoglalt vagy, jobb, ha inkább egy kész italt választasz, amit útközben is meg tudsz inni. Azonban, ha hozzászoktál a reggeli turmixodhoz, próbálj meg hozzáadni egy kanál kollagén port! Különösen tartós pozitív hatást figyelhetsz meg, ha a kollagén port 30-60 perccel egy intenzív edzés előtt fogyasztod.

Ez elegendő idő ahhoz, hogy a fehérje megemésztődjön a belekben és az edzés közbeni csúcskoncentrációja arra készteti a szervezetet, hogy saját kollagént termeljen. A kollagén por az egyik legkönnyebben elérhető kollagén forrás. Ráadásul könnyen emészthető és nem terheli meg a pénztárcádat sem.