A Liszt Ferenc reptéren az autóbérlés gyors és egyszerű

A Liszt Ferenc reptéren az autóbérlés gyors és egyszerű

2018-07-24 Off Írta: admin

Igazán egyedi szolgáltatásnak számít más kölcsönzők ajánlataival ellentétben. A Liszt Ferenc reptéren az autóbérlés (lehet gyors és olcsó is) egyszerű és gazdaságos, köszönhetően annak, hogy az ügyfél mindent elintézhet online, a foglalástól a fizetésig.

A kulcsátvétel szintén nagyon egyszerűen történik, hiszen csak a kulcsszekrényt kell ehhez használni. Csupán be kell ütni a 8 jegyű visszaigazoló kódot és már meg is van a kiválasztott autó kulcsa.

Ez a szolgáltatás azért számít különlegesnek, mert annak az autóját lehet bérbe venni, aki elutazott egy bizonyos időre és a reptéren hagyta az autóját emiatt. Ezzel a módszerrel meg lehet spórolni a parkolás díját. Csupán meg kell adni az autó adatait az oldalon, a forgalmit és a kulcsot pedig a kulcsszekrényben hagyni.

Tovább a BeeRides csapata fogja intézni a bérbeadást. Miután a tulajdonos hazatér, kitakarítva és tökéletes állapotban veheti át a saját járművét. A Liszt Ferenc reptéren az autóbérlés (lehet gyors és olcsó is) és a parkolás sem volt soha ennyire egyszerű és előnyös.