A modern kerékpárszállító vonóhorogra is telepíthető

A modern kerékpárszállító vonóhorogra is telepíthető

2021-09-01 Off Írta: seditor

A szabadtéri sportok szerelmesei gyakran szembesülnek a biciklik, a sílécek és más terjedelmes sporteszközök szállításának problémájával. A kerékpárszállító vonóhorogra segít megoldani ezt a kérdést. Az ilyen kiegészítők gyártásának egyik vezetője a világhírű Menabo cég, ami már régóta folyamatosan bizonyítja a termékeinek kifogástalan minőségét és megbízhatóságát.

A biciklisek általában három lehetőség közül választhatnak az autóval történő szállítására. Rögzíthetik a vonóhorogra, a tetőre vagy az autó hátsó ajtójához. Minden opciónak megvannak az előnyei. A kerékpárszállító vonóhorogra szerelhető típusa mégis egyre népszerűbbé válik.

Ez többek között amiatt van így, hogy a kerékpárt nem kell felemelni az autó tetejére, valamint gyorsan és egyszerűen rögzíthető. A vonóhorogra történő felszereléshez nincs szükség speciális csomagtartó beszerzésére. Azért is szeretik még olyan sok ezt az eszközt, mert ha éppen sehová nem szállítják a bicajt, a kerékpárszállító vonóhorogra könnyen eltávolítható és nem zavarja a vezetést.