A póthaj divatos és praktikus

A póthaj divatos és praktikus

2021-02-03 Off Írta: admin

Téves asszociációk is társulnak ahhoz, ha azt említjük, hogy műhajat használunk. Sokan rögtön kopaszodásra vagy komoly hajritkulásra gondolnak, noha a póthaj esztétikai okokból adódóan is kiváló megoldás lehet. Megoldás egy olyan helyzetre, amit nem is probléma szül, hanem a megújulás utáni vágy, illetve a változatos megjelenéssel hozható összefüggésbe.

A póthaj ugyanis kiválóan, kevés erőfeszítés árán feldobja a megjelenést, egészen új színt visz bele, illetve általa meghökkenthetjük a környezetünket. Temérdek vicces pillanatot szül a feltűnő hajváltozás, de természetesen egyáltalán nem kell ehhez a verzióhoz ragaszkodni.

A póthaj finoman, óvatosan párosítható a valódi hajjal, ha valakinek éppenséggel ez a célja. Egy ügyes fodrász, de igazából bárki, főleg némi tervezéssel, meg tudja valósítani, hogy ízléses, stílusos megjelenés jöjjön létre, akár pillanatokon belül. Sokszor a vágyott konty valósul meg ezáltal egy rövidebb hajjal rendelkező hölgy esetében. A lehetőségek tárháza végtelen, érdemes kísérletezni.