A praktikus kerti tömlőnek nincs párja

A praktikus kerti tömlőnek nincs párja

2019-08-20 Off Írta: admin

A szép kert titka, hogy a lakók lelkiismeretesen gondozzák azt, figyelmet szentelve minden apró részletnek. Ehhez persze szükségesek a különféle minőségi eszközök és kellékek. A slag vagy ahogyan sokan nevezik, a kerti tömlő sokoldalúsága miatt nem hiányozhat egyetlen nagyobb háztartás kelléktárából sem.

Érdemes figyelni a slag kiválasztásánál annak minőségére, hiszen ez a flexibilis cső csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha strapabíró a kialakítása. Bizony, hiszen az ipari és magáncélokra egyaránt alkalmas a kerti tömlő az általa elvégzett munka közben rengeteg olyan elemmel érintkezhet, ami könnyen okozhat felszíni sérülést is.

A kövek, a padka tipikusan ilyen veszélyforrás a kerti tömlőnek. A Szivattyú webáruház gazdag termékpalettáján megtalálható kerti tömlők szerencsére magas színvonalú kialakítást élveznek, így mi is biztosak lehetünk azok hosszú élettartamában. Mindegy, hogy a pázsitot és a növényeket szeretné meglocsolni, esetleg az autóját mosná le, a kerti slagban biztosan nem fog csalódni.