A roppant ellenálló csempefesték

A roppant ellenálló csempefesték

2022-02-27 Off Írta: seditor
A régi csempe lebontása, majd az új felrakása sok időt, energiát és pénzt igényel, arról nem is beszélve, hogy rengeteg porral és fáradalommal jár. Pedig az új vagy legalábbis az új hatású csempe akár egyetlen délután alatt is megkapható, a csempefesték segítségével. A Dulux Simply Refresh terméke tökéletesen beválik fali csempe, kerámia, márvány és porcelán festésére.
De mit is tud ez? Nos, a csempefesték felvitelét követően biztos lehet benne az ember, hogy a felületek ellenállnak majd a rövid ideig tartó vízzel való érintkezésnek. A Dulux Simply Refresh egy vizes bázisú, szagtalan, karcálló felületet képez, ami még az enyhébb tisztítószereknek is ellenáll.

Közvetlenül felvihető mázas vagy nem mázas felületre a csempefesték, de arról meg kell bizonyosodni, hogy a festendő felület tömör, tiszta és száraz. Továbbá fontos, hogy por- és zsírmentes legyen. Zsírtalanító használata után a felületet nedves ronggyal szükséges alaposan áttörölni és hagyni azt száradni. A csempefesték a vízzel való rövid távú érintkezésnek ellenálló bevonatot hoz létre függőleges felületeken.