A Safe Laser bérlés és az otthoni használat

A Safe Laser bérlés és az otthoni használat

2022-08-26 Off Írta: seditor

Az alacsony szintű lézerterápia előnyei, az orvosi kezeléssel szemben, egyre több beteg előtt nyilvánvalóvá válnak. A Safe Laser bérlés biztonságos kezelést tesz elérhetővé, ami a sérülést követően azonnal alkalmazható, miközben nem kell félni a káros hatásoktól. A tapasztalatok azt mutatják, hogy néhány alkalommal enyhe kellemetlen érzés jelentkezhet, azonban összességében elmondható, hogy ez egy fantasztikus, gyógyszermentes megoldás a fájdalomcsillapításra. A Safe Laser bérlés azt jelenti, hogy a páciens bármikor használhatja az eszközt.

Egyesek már az első kezelés során eredményt tapasztalnak, más pácienseknek 4-6 alkalomra is szükségük van. Azt azonban érdemes már az elején leszögezni, hogy minél bonyolultabb a probléma, annál több kezelésre lesz szükség. A Safe Laser bérlés optimális időtartama attól függ, hogy milyen gyakorisággal és milyen hosszú ideig lesz rá szükség. Bizonyos problémákra már a 2 hetes bérlés is megoldást jelenthet Sokan nem ismerik pontosan a Safe Laser hatékonyságát és előnyeit.

Először azt kell mindenkinek tudnia, hogy az alacsony szintű lézerterápia vagy lágyterápia alkalmazása nagymértékben felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, csökkenti a folyamat során fellépő kellemetlenségeket. Ennek eredményeként, rövidebb időn belül visszatérhetünk a mindennapi rutinunkhoz. A Safe Laser fantasztikus alternatívája a fájdalomcsillapítóknak, amelyek negatív mellékhatásokat okozhatnak. Sokan azért választják a lágylézeres kezelést, mert 100%-ban biztonságos és könnyen alkalmazható, rendkívül hatékony és nincsenek negatív mellékhatásai.

A Safe Laser 500 Infra infravörös, 808nm-es fénye sokkal mélyebb rétegekben nyelődik el, mint a piros fényű lézereké. Biológiai hatása akár 8 cm mélységben is érvényesül, így kiválóan használható mozgásszervi betegségek terápiájában. A Safe Laser bérlés megoldás lehet fogászati kezelések, műtétek utáni rehabilitáció gyorsítására is. Implantátumok beültetésénél gyorsítja a csontosodási folyamatokat, ehhez pedig senkinek nem kell elhagynia az otthonát. Igen, a Safe Laser legnagyobb előnye, hogy otthon is alkalmazható, ami még könnyebbé és kényelemsebbé teszi a gyógyulást.