A sokféleképp felhasználható whiteboard tábla

A sokféleképp felhasználható whiteboard tábla

2021-11-02 Off Írta: seditor

Egy ilyen tábla sokoldalúan felhasználható. A whiteboard tábla fontos része lehet a napi ütemtervnek ugyanúgy, mint mondjuk egy prezentációnak vagy az iskolai tanításnak. Könnyen tisztítható, letörölhető, emellett létezik mágneses és zománcozott mágneses formában. Lejegyezhetjük rá a gondolatainkat, az ötleteinket, rajzolhatunk rá, mintegy alkotásként, de taníthatunk és prezentációt is tarthatunk, a rajta lévő feljegyzéseink segítségével.

A whiteboard tábla használható az irodában, de otthon is, felírhatunk rá mindent, amit csak szeretnénk, esetleg kedves üzeneteket hagyhatunk rajta a családtagjainknak, a kollégáinknak. A gyermekeink is játszhatnak vele, alkothatnak rá, esetleg gyakorolhatják az írást.

Iskolák is használják, ha például a diákok közös projekten dolgoznak, ilyen whiteboard tábla van a segítségükre. Bloggerek, írók is alkalmazzák ötletelésre, tervek lejegyzésére, dátumokat, határidőket jegyeznek fel rá, hogy ne felejtsenek el semmit. Tehát ezekből is látható, hogy egy ilyen whiteboard tábla sokféleképpen felhasználható.