A szirupok otthon is jól jönnek

A szirupok otthon is jól jönnek

2022-09-25 Off Írta: seditor

Amennyiben szeret kísérletezni és kedveli a konyhai élvezeteket vagy előszeretettel fogyasztja a koktélokat, akkor jó helyen jár. A koktél szirupok felhozatala óriási, így kedvére válogathat a sokféle ízvilág között. Érdemes több variációt beszerezni és kitapasztalni, hogy melyik aroma áll Önhöz a legközelebb. Oda kell figyelni a mennyiségre, hiszen ezek a termékek nagyrészt cukorból készülnek.

Ha túl sokat kever az italba, akkor könnyen túlédesítheti azt. Egyes változatok nemcsak ízesítésre, hanem színezésre is használhatóak. Javasolt kipróbálni a Monin szirupok variációit. A francia cég több mint 150 féle ízvilággal büszkélkedhet. A termékeket már 160 országban forgalmazzák.

Rendkívül népszerűek, ami egyáltalán nem véletlen. Sokáig eltarthatóak, ezért nem kell attól félni, hogy nem használja el időben. Magas a koncentráltságuk, így a legtöbb koktélhoz elegendő 1-2 cl. A szirupok valódi alapanyagtartalma kiemelkedő, ez pedig azt jelenti, hogy az ízek valóban gyümölcsösek vagy fűszeresek.