Apple AirPods: új szint a zenehallgatásban

Apple AirPods: új szint a zenehallgatásban

2021-06-19 Off Írta: seditor

Az Apple számtalan olyan termékkel rukkolt elő az elmúlt 15 évben, amikor ha nem is forradalmasították a zenehallgatást, de azt egyedibbé, újabbá és komfortosabbá tették. Kezdve az első iPod-tól egészen a legújabb Apple AirPods kütyükig, mindegyik kapcsán egyértelművé vált, hogy a cég hisz az innovációban, a magas minőségben és a kliensorientált hozzáállásban.

Az utóbbi termék alapjaiban változtatta meg azt, ahogy az emberek zenét hallgatnak egy fülhallgatóval. Amikor kiveszi azt a töltőtokból a tulaj, azonnal bekapcsol, és csatlakozik iPhonehoz, Apple Watchhoz, iPadhez vagy Machez.

Páratlan újítás az Apple AirPods

Amikor a fülébe teszi ezt az ember, a hang egyből elindul, ha pedig kiveszi, akkor leáll. A speciális Apple W1 chipre épülő produktum optikai érzékelőkkel és gyorsulásmérővel észleli, hogy a fülben van-e. Használható a teljes pár vagy csak az egyik fele is. A W1 chip automatikusan a fülbe irányítja a hangot, és bekapcsolja a mikrofont. Az Apple AirPods tervezésekor a szakértők figyeltek arra, hogy teljes mértékben lépést tartson a tulajának a szokásaival.