Az ablakcsere akció által spórolhat

Az ablakcsere akció által spórolhat

2019-06-11 Off Írta: admin

Ha a régi ablakok már megvetemedtek, befúj rajtuk a szél, eljött az idő újak beszereltetésére. A legköltséghatékonyabban az ablakcsere akció révén lehet ezt megtenni, hiszen ily módon többszázalékos kedvezményhez juthatunk.

Az Ablakcserebere vállalkozásnál folyamatos ablakcsere akció van az eredeti belga Deceuninck, a német Gealan és az Iglo műanyag nyílászárókra. Ismert gyártók, akik kizárólag minőségi termékeket készítenek, tehát érdemes ezek közül választania.

Az árak tartalmazzák a nyílászárókat és a tartozékokat, mint a kilincs, vízrés, vasalat takarók. A régi ablakok bontása, az újak beépítése, a szerkezetek tokcsavarral való rögzítése a falazatba, a pur habbal történő szigetelés, külső, belső PVC párkány szintén beletartozik a végösszegbe, ami az ablakcsere akciósorán lényegesen kisebb, mint az eredeti ár.

Panelépület esetén nincsenek egyéb költségek. Téglaépület esetében, gerébtokos ablakoknál viszont felmerülhet plusz költségként a kőműves helyreállítás és számítani kell 2-3 hét gyártási időre is.