Az innovatív cserepeslemez esztétikus és tartós

Az innovatív cserepeslemez esztétikus és tartós

2022-10-29 Off Írta: seditor

A Blachotrapez vállalat hazánk egyik vezető lemez kis- és nagykereskedése, ami online is elérhető. A kínálatukban számos korszerű cserepeslemez található, kiváló ár-érték arányban. Ez utóbbi változat acélból készült, kiválóan fedhetőek vele a családi házak mellett, az ipari és mezőgazdasági használatra előrelátott épületek is.

A cserepeslemez a hagyományos cserepek formájára készült, azt imitálja, viszont a cseréppel szemben az a nagy előnye, hogy a RAL skála bármelyik színében és árnyalatában elérhető, ráadásul esztétikussá teszi a tetőt. A tradicionális cserép esetében a tetőszerkezet igen komoly terhelésnek van kitéve, a súly következtében, de ennél az innovatív megoldásnál elegendő egyszerűbb szerkezet felépítése, mivel alacsony a súlya, táblánként mindössze 4,5 kilogrammot tesz ki.

Továbbá, ez a tetőburkolat könnyen és gyorsan szerelhető. A cég webáruházában és telephelyén az érdeklődők rendelkezésére áll számos, különféle kialakítású cserepeslemez, mint amilyen a Diament Eco Plus, a Kingas 15, a Balchostone, az Enigma és még sok más.