Az iPhone 6S tok egyre közkedveltebb

Az iPhone 6S tok egyre közkedveltebb

2022-08-20 Off Írta: seditor

A telefonos szaküzletekben a vásárlók nagy felhozatallal találkozhatnak a kiegészítők terén. Az iPhone 6S tok minden variációja úgy lett kifejlesztve, hogy garantálja a megfelelő védelmet a mobilnak. A leggyakrabban a szilikon típust választják az emberek. Az előnyei közé sorolható, hogy vékony, átlátszó és észrevehetetlen. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, csak csekély mértékben változtat a telefon küllemén és vastagságán. A minőségi, drágább variációk, ellentétben a silányabb darabokkal, nem sárgulnak be vagy tágulnak ki.

Az iPhone 6S tok Remax Glory szintén vékony, viszont a kameránál fémbetéttel van megerősítve. Látványos megjelenést biztosít a telefonnak. Kellemes tapintású és nagyon jó tapadást garantál. Rázkódás elleni védelemmel tervezett és megkapta az antifingerprint bevonatot, ami méltó a hírnevéhez. Az iPhone 6S tok akár akciósan is megvásárolható. Ehhez nem kell mást tennie, csupán figyelemmel követni a webshopok által kínált kedvezményeket. Ha megrendeli, akkor biztosan elégedett lesz!

A Redmi Note 11 4G tok nagyon praktikus

Ezt a kiegészítőt többféle kategóriában vásárolhatja meg. A Redmi Note 11 4G tok notesz, illetve kinyitható flip változata egyszerre védi a mobil kijelzőjét és hátlapját. Ellenáll a külső fizikai hatásoknak, a szennyeződéseknek és a karcolódásoknak. Nagy előnye, hogy készpénzt, bankkártyát és egyéb személyes iratokat is tárolhat benne. Különböző színben és mintázatban vásárolható meg. A mágneszár meggátolja a véletlenszerű kinyílást. Általában műbőrből készül vagy rugalmas műanyagból.

A Redmi Note 11 4G tok bőr variációjának egyszerű a tisztása, emellett elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. Belülről ki van párnázva, ezáltal biztosítja azt, hogy az ütések ne tegyenek kárt a készülékben. Az eredeti bőr drágább és nehezebb beszerezni, azonban nagyon tartós, kevésbé reped, nem karcolódik és nem szakad el. Akik sokat tevékenykednek a szabadban, azoknak a kemény műanyag Redmi Note 11 4G tok lehet a tökéletes választás. Kiemelkedő biztonságot nyújt a mobil külső szerkezetének, így nyugodtan végezheti a dolgát.