Az új marokkó játék még izgalmasabb

Az új marokkó játék még izgalmasabb

2021-07-01 Off Írta: seditor

Ha az ember azt a szót hallja, hogy Marokkó, akkor azonnal az egzotikus ország ugrik be neki. A társasokban jártasabbaknak azonban lehet, hogy inkább a marokkó játék. Ha ezt a társasjátékot megismerjük, akkor hamar meggyőződünk arról, hogy a remek szórakozáshoz néha egyszerű dolgok is elegendőek lehetnek.

Ki gondolná, hogy néhány pálcikával nagyon jól eltölthetjük az időt a családtagokkal vagy barátokkal? A vesszoparipa.hu webáruházban megrendelhető Mikádó nem más, mint a hagyományos marokkó játék egy kis újítással. A játékszabály egyszerű, miszerint álló helyzetben kell húzni a pálcikák halmából, olyan módon, hogy a pálcákat összetartó fa gyűrű ne csússzon le a megmaradt kötegről.

Ez egy igazi ügyességi türelemjáték, ami nagyon izgalmas és koncentrációt igényel. A marokkó játék nehezítve is játszható a színes dobókockával, így csak olyan színű pálca kihúzásával próbálkozhatunk, amilyen színt dobtunk a kockával. Az új marokkó rendkívül szórakoztató, amit már 5 éves kortól el lehet kezdeni. Kis helyet foglal, így bárhová magunkkal vihetjük.