Cégautó fóliázás speciális technológiával

Cégautó fóliázás speciális technológiával

2018-06-13 Off Írta: admin

A kőfelverődések kellemetlen károkat okozhatnak az autó karosszériájában. A fényezést elcsúfítva, tetemes anyagi kárt vonnak maguk után. A kővédő fóliázás egy olyan, hazánkban is elterjedőben lévő technológia, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Egyszerű, ám nagyszerű, feltéve akkor, hogyha megfelelően van kivitelezve. Ahogyan az egyedi festések, úgy lehetőség van az egyedi kővédő fóliázásra is.

Ez is egyfajta művészet, hiszen nem kis feladat úgy felhelyezni a fóliákat a különféle homorú és domború felületekre, hogy az tökéletesen mutasson. Kizárólag akkor fog tökéletesen mutatni, ha pontosan rásimul minden beborított alkatrészre. Hogyha nem megfelelő gondossággal került fel a kővédő fólia, az nagyon rosszul fog mutatni, a púpok és a gyűrődések miatt. A bege.hu szakembereinél ilyen nem fordulhat elő. A kővédő fóliázás nagy precizitással történik, a legjobb minőségű fóliák felhasználásával.

Ennek köszönhetően, remekül fog kinézni az autó, legyen szó bármilyen modellről. A kővédő fóliázás gazdaságos megoldás, kiváltképp akkor, hogyha több jármű esetében szeretnénk alkalmazni. Ilyen eset lehet a cégautó fóliázás, hiszen ilyenkor általában ugyanaz a dizájn kerül fel többféle autóra. Ezt úgy kell megválasztani, hogy egységesen és jól nézzen ki. Az ilyen látványtervekre, mindenki fel fogja kapni a fejét.

A figyelemfelkeltő színek és esztétikusan kivitelezett dizájnnak köszönhetően, csak úgy özönleni fognak az új ügyfelek. Nemcsak gazdaságos, de tartós is. A minőségi fóliák nem fognak leválni. A tökéletes tapadás elérése érdekében, egy speciális Primer réteg használatos az autó azon részein, ahol másképp az nem lenne garantálható. Ennek köszönhetően, a cégautó fóliázás kifogástalan lesz. Mindenki felfigyel majd a különféle feliratokra és színes logókra. Az igazán jó cégautó fóliázásnak az nevezhető, amiről már messziről ki lehet szúrni az adott járműt, az egyediségének köszönhetően. A cégautó fóliázás során szintén többféle fólia közül lehet válogatni, az igényeknek megfelelően.