Citroen – nézzen szét oldalukon most!

Citroen – nézzen szét oldalukon most!

2019-02-12 Off Írta: admin

Alaposan gondolja át, hogy milyen új autót szeretne venni! Rengeteg múlik a döntésén, tehát jól nézzen utána a lehetőségeknek! A Citroen gépjárművek biztosan remek választást jelentenek, a magas minőségüknek köszönhetően. A Citroen Sipos segítségével Ön is könnyen vásárolhat, ezért nézzen szét az oldalukon most! Itt megtekinthető az összes modell.

A Citroen C-Zero elsősorban akkor fogja elnyerni a tetszését, ha egy kisebb méretű autót keres. Ezzel a típussal könnyen parkolhat a legszűkebb utcákban is. A belső térben kényelmesen el fog férni a vezetés közben. A 100 százalékosan elektromos meghajtású modell csendesen közlekedik. 130 kilométeres hatótávolsággal rendelkezik, de ez nem jelent gondot, hiszen városi közlekedésre tervezték. A Citroen Sipos kínálatában most is jelen van ez az autó, ezért nézzen szét oldalukon! Ne feledkezzünk meg az új C3 megemlítéséről sem!

A karizmatikus külsővel rendelkező autó hamar belopja magát az urak szívébe. A hosszúsága összesen 4 méter, ezért nem okoz gondot az sem, ha egy kisebb helyen kell megállnia. Az Airbump betétek képesek védelmet nyújtani a karosszériának. Jelenleg 36 féle színkombinációban lehet megrendelni. Eldöntheti azt is, hogy a tetőelem milyen színű legyen. Nézzen szét oldalukon akkor is, ha inkább a haszongépjárművek közül szeretne választani! A Berlingo, a Jumper és a Jumpy nevű modellek is magas minőséget képviselnek. A teherautónyi csomagtér rengeteg holmi szállítását teszi lehetővé.

A kétoldali tolóajtóknak köszönhetően, a rakodás sem okoz nehézséget. Egymás mellett 2 raklap is elfér benne. A statikus fényszórók, a tempomat, illetve a kipörgésgátló gondoskodik a biztonságról. A róla készült képek a Citroen Sipos honlapján tekinthetőek meg. Nézzen szét oldalukon, mert innen minden fontos adat megtudható! A kapcsolatfelvétel abban az esetben is lehetséges, ha Ön inkább használt gépjárművet akar vásárolni. Szervizre kérhető időpont igény esetén. Az autószalon kollégái készséggel állnak a rendelkezésére akkor is, ha valamilyen kérdése van.