Családi társasjáték kicsiknek és nagyoknak

Családi társasjáték kicsiknek és nagyoknak

2019-06-07 Off Írta: admin

A gyerekek hamar unatkozni kezdenek, ha nem tudják lefoglalni magukat, ezért érdemes egy olyan társasjátékot beszerezni, amellyel a család apraja-nagyja remekül tud szórakozni. Ugyanis a kicsik akkor a legboldogabbak, ha a szüleik is velük játszanak, a családi társasjáték különböző típusai pedig pontosan erre valóak.

Az okosjatek.hu internetes játékáruház készletén szerepel például a „Ki nevet a végén?” nevű családi társasjáték, ami fából készült és 6 személyes, ezáltal nemcsak a szülők csatlakozhatnak a mókához, hanem még a nagyszülők is. A klasszikus, ismert játék bővített változata ez, kimondottan családoknak kitalálva.

A verseny így még izgalmasabbá válik, hiszen hatan versengenek azért, hogy elsőnek sikerüljön célba vinniük az összes bábut. Ez a családi társasjáték kiválóan fejleszti a gyermekek és a felnőttek szociális készségeit is, mert ebben a játékban voltaképpen minden a szerencsén múlik, amit nem mindenki visel jól. Már négyéves kortól ajánlott ez a játék. Lepje meg vele gyermekét és az egész családját!