Darázsirtó spray csak elkerülhetetlen helyzetekre

Darázsirtó spray csak elkerülhetetlen helyzetekre

2019-03-31 Off Írta: admin

A Nap melegedő sugarai egyre nagyobb ténykedésre késztetik a különféle rovarokat. A szorgos kis állatkák nekilátnak táplálkozni, majd fészket építeni maguknak. A probléma akkor következik be, amikor azt egy olyan helyre teszik meg, ahol mi is belefutunk abba. A kellemetlen találkozások elkerülése érdekében a darázsirtó spray legyen csőre töltve!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ahol észrevesszük az otthonukat, ott azonnal pusztításba kezdjünk, ugyanis hasznos élőlényekről van szó, akik csak élni akarnak. Csupán olyan esetekben történjen meg a darázsirtó spray alkalmazása, amikor az teljesen elkerülhetetlen! A készítmény aeroszol méregként fejti ki erejét.

3-4 méter távolságig képes elterjedni, de ez függ a helyi légköri viszonyoktól. Egy zárt térben nyílván másabb a terjedés faktora, mint a szabadban, ahol gyakran fúj a szél. A darázsirtó spray minden használat előtt alaposan felrázandó és csakis a biztos célra tüzeljünk azzal! Célszerű naplemente után vagy korán reggel alkalmazni, amikor a legtöbb rovar a fészekben tartózkodik.