Daruzás és KCR teherautó bérlés a Barta Fuvarral

Daruzás és KCR teherautó bérlés a Barta Fuvarral

2024-05-26 Off Írta: seditor

Kiváló daruzás árak, széles körű szolgáltatások 2024-ben a Barta Fuvarnál! Kattintson további információkért!

Daruzás

A daruzás az építőiparban és a logisztikában kulcsfontosságú szolgáltatás, melynek segítségével nehéz tárgyakat lehet gyorsan és biztonságosan mozgatni. A Bartafuvar weboldalán részletes információkat találhatunk a daruzás árairól és a különböző darus autókról, melyek különféle méretű és súlyú terhek emelésére alkalmasak.

A daruzás során speciális darus autókat használnak, amelyek képesek nagy súlyokat nagy magasságba emelni. A Bartafuvar két fő típust kínál: a 12 tonna össztömegű önrakodós, nyakdarus teherautót és a 18 tonna össztömegű fardarus teherautót. Mindkét jármű különböző kapacitással rendelkezik, így az ügyfelek igényeihez igazodva választhatják ki a megfelelő eszközt.

Az egyik legfontosabb szempont a daruzás során a pontos kalkuláció és az árajánlat. A Bartafuvar weboldalán megtalálható táblázatok segítségével könnyedén kiszámítható, mennyibe fog kerülni egy-egy daruzási művelet. Az árakat befolyásolja a teher súlya, a daruzás magassága és a várakozási idő is. Például a várakozási díj az egy órás fel- vagy lepakolási időt meghaladva kerül felszámításra, mely 14.500Ft+Áfa a kisebb és 17.000Ft+Áfa a nagyobb teherautó esetén.

A daruzás során fontos figyelembe venni a behajtási engedélyeket is. Ha a munkaterület össztömeg korlátozás alá eső övezetben helyezkedik el, további költségekkel kell számolni. Ezek az engedélyek Budapesten belül és országosan is szükségesek lehetnek, és az áruk változó lehet.

A Barta Fuvar által nyújtott daruzási szolgáltatásokat több generációs tapasztalat és professzionális hozzáállás jellemzi. A cég minden szükséges kiegészítővel rendelkezik, amelyek a biztonságos és hatékony daruzáshoz szükségesek, mint például spaniferek, hevederek és négyágú kötelek.

KCR teherautó: hatékony és sokoldalú megoldás a szállítmányozásban

A KCR teherautó egy olyan speciális jármű, amely ötvözi a teherautó és a daru előnyeit, lehetővé téve a szállítás és a rakodás együttes megoldását. Ez a típusú jármű kiváló választás, ha nagy tömegű vagy méretű áruk szállítására és mozgatására van szükség. A KCR teherautó különösen népszerű az építőiparban, de számos más területen is hasznosítható.

A KCR teherautó előnyei

A KCR teherautó használata számos előnnyel jár. Elsősorban költséghatékony megoldást kínál, mivel egy járművel oldható meg a szállítás és a rakodás, így nincs szükség külön darura. A KCR teherautók kisebb helyen is elférnek, mint egy hagyományos teherautó és egy önálló daru kombinációja, ami különösen városi környezetben előnyös.

A KCR teherautók gémszerkezetének köszönhetően akár 7-9 méteres távolságra is képesek nehéz árukat mozgatni vízszintes irányban. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy alacsony belmagasságú helyszíneken, például raktárakban, vagy szűk udvarokban is hatékonyan dolgozzanak.

Mikor érdemes KCR teherautót használni?

A KCR teherautó ideális választás, ha nehéz vagy nagy méretű tárgyakat kell szállítani és mozgatni. Tipikus felhasználási területei közé tartozik a gépek, különböző szerkezetek, tartályok, lakókonténerek és építőanyagok mozgatása. Ezen kívül hasznos lehet, ha raklapos áru szállításra van szükség, vagy ha építési területeken kell dolgozni, ahol nagy tárgyakat kell helyezni az épületek tetejére.

A KCR teherautók működése

A KCR teherautó működése viszonylag egyszerű, de hatékony. A daru a jármű alvázára van rögzítve, és a teherautó mozgatása közben a daru is mozog. A daru kezelése joystick segítségével történik, amely lehetővé teszi a precíz mozgást és pozicionálást. A daru vezérléséhez szakképzett operátorok szükségesek, akik megfelelő képesítéssel rendelkeznek.

A KCR teherautó története

A KCR teherautó elnevezése a Kaposgép Cranab Rakodó rövidítéséből származik. Az első ilyen típusú járművet a Kaposgép fejlesztette ki a ’70-es években egy skandináv minta alapján. Az innováció lényege az volt, hogy egy szállításra alkalmas teherautóra összecsukható darut építettek, optimalizálva ezzel a szállító területet az autón. A darut a plató vagy a fülke mögötti területre helyezték, megkönnyítve ezzel a rakodási folyamatot.

Miért válasszuk a KCR teherautót?

A KCR teherautó használata számos előnnyel jár. A költséghatékonyság mellett a jármű rugalmassága és sokoldalúsága is fontos szempont. Kisebb helyeken is könnyedén használható, és jelentősen lerövidíti a rakodási időt. Ha KCR teherautót választ, biztos lehet benne, hogy a szállítmányozás hatékonyan és biztonságosan történik.