Elektromos kandalló burkolat számos kivitelben

Elektromos kandalló burkolat számos kivitelben

2022-08-27 Off Írta: seditor

A lakások fűtésének számos módja van. A hagyományos megoldások mellett, napjainkban már számos igen hatékony és esztétikus lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére. Egy elektromos kandalló burkolat révén, a fűtőtest a helyiség díszeként is funkcionál, hiszen már maga a megjelenése különleges, élethű lángszimulációt ad, emellett hőt is kibocsát.

Számos elektromos kandalló burkolat szerezhető be a kandallos.hu webáruházból, itt mindenféle igényt kielégítő modellek találhatóak, legyen szó klasszikus, letisztult stílusról vagy modern, minimalistáról, különféle színekben és mintázattal. Mindegyik esetében, a könnyebb választás érdekében, fel vannak tüntetve az alapparaméterek, mint amilyen a szélesség, a magasság és a mélység.

A készülékek nem okozhatnak tüzet, biztonságosak, mivel valódi tűz nem ég bennük és el vannak látva biztonsági hőkioldóval is, az esetleges túlmelegedés megelőzése érdekében. Nem mindegyik elektromos kandalló burkolat építhető be, csak azok, amelyek elöl adják le a meleg levegőt.