Érdekes és szórakoztató fürdőjáték típusok

Érdekes és szórakoztató fürdőjáték típusok

2020-10-15 Off Írta: admin

A kerti pancsolások ideje ugyan lejárt, azonban az esti fürdést is tehetjük szórakoztatóvá. Nem is kell sok hozzá, mint kellemesen meleg víz és pár szuper fürdőjáték. Természetesen a klasszikus kis gumikacsák csillaga sem áldozott le teljesen, de azért már van pár új ötletes dolog is manapság. Az egyik például a szappankréta szivaccsal.

A gyerekek imádnak a fürdőcsempe falára rajzolgatni az ujjacskáikkal, de ez sokkal szórakoztatóbb és kreatívabb lehet a szappankrétával, mivel alkalmas csúszós felületek, például kádra vagy csempére való rajzolásra. Természetesen nem hagy nyomot a felületeken, egyszerűen lemosható és a gyermek egészségére sem ártalmas.

Szintén remek fürdőjáték a cicás halász szett, amit már az egészen picik is kipróbálhatnak. Ha pedig a csemeték szeretnék a saját maguk által készített fürdőjátékkal felvértezve meghódítani a kádat, akkor nekik a papírcsónak, vitorlás hajó hajtogatás készlet papírból lesz a tuti befutó. A felsoroltakon kívül, még nagyon sok aranyos és érdekes játék megtalálható az okosjatek.hu webáruházban.