Erős teljesítményű Makita felsőmaró

Erős teljesítményű Makita felsőmaró

2021-01-03 Off Írta: admin

Szeretsz a ház körül tevékenykedni, egyedül elvégezni a különböző kisebb-nagyobb javítási munkálatokat? Kedvenced a fával való munka? Ebben az esetben nem hiányozhat a szerszámkészletedből a Makita felsőmaró sem! Erre a masinára akkor lehet igazán szükséged, amikor valamilyen bútort szeretnél a kedvednek megfelelően kialakítani.

A Makita felsőmaró teljes mértékben megbízható, mondhatni jól bevált kézi szerszámgép, amit mi sem támaszt jobban alá, minthogy a gyártója már több mint 100 esztendős tapasztalattal a háta mögött, évről-évre modernebb technológiákat dob a piacra. A Makita felsőmarónak a legalapvetőbb jellemzői közé tartozik a többfokozatú mélység- és magasságütköző, amelyek segítségével nagyon pontosan beállítható a marásmélység.

Fontos tulajdonsága még a közvetlenül a markolatba épített biztonsági kapcsoló vagy a kívülről cserélhető szénkefe is. A porszívóhoz való csatlakoztatási lehetőség egy további extra, aminek köszönhetően teljesen forgácsmentesen végezheted a munkát a Makita felsőmaróval. A gépezet alkalmazása mellett, könnyedén elvégezhetőek a különféle megmunkálásokkal kapcsolatos feladatok.

A keziszerszamshop.hu internetes áruház kínálatában szerepel olyan Makita felsőmaró típus is, ami megfelelő lehet egyes fémekhez valamint műanyagokhoz is. A webshopban szinte állandóan találkozhatsz nagymértékű leárazásokkal. Érdemes kihasználni ezeket a 30-40 százalékos kedvezményekkel kecsegtető akciókat, mivel több tízezret is megspórolhatsz magadnak, hogy aztán azon a megtakarításon esetleg újabb minőségi szerszámokkal bővíthesd az eszköztáradat.