Ételintolerancia vizsgálat modern eszközökkel

Ételintolerancia vizsgálat modern eszközökkel

2019-07-16 Off Írta: admin

Sokszor az ételek azok, amelyek megnehezíthetik a mindennapjainkat. Napjainkban egyre többen érzékenyek bizonyos összetevőkre, amelyeket megpróbálnak kiküszöbölni az életükből. Egyre egyszerűbb az ételintolerancia vizsgálat elvégzése, ezért nem kell aggódni az azzal járó kellemetlen fájdalom miatt. Sokan félnek például a tűszúrástól, ami teljesen érthető. Az egyik hatékony vizsgálat az a FoodDetective teszt, ami sajnálatos módon a vérből mutatja ki az allergia lehetőségét. Sokan úgy gondolják, hogy ez a módszer nem valami pontos, ezért az ételintolerancia vizsgálathoz más lehetőséget is biztosítanak. Ott van például a biorezonanciás vizsgálat, ami remekül megállja a helyét.

Legyen szó ételallergiáról vagy intoleranciáról, az említett módszer remekül bevethető mindkét esetben. A berendezés lényege, hogy a sejteknek a frekvenciarezgését leolvassa, hiszen a szervezet elektromágneses mezővel rendelkezik. Az ételintolerancia vizsgálat biorezonanciás változata roppant egyszerű. Mivel az egészséges sejtek más rezgéseket produkálnak, mint a betegek, könnyedén észre lehet venni a gondot.

Egész egyszerűen pántokat fognak a testre helyezni, majd azoknak a segítségével leolvassák ezeket a rezgéseket és megállapítják az intoleranciát. A megfelelő diéta mellé, a stresszoldó gyakorlatok kiváló választás, amivel lassan, de biztosan eljuthat a szellemi és fizikai egyensúlyhoz. A szakértő segítségével könnyedén el lehet sajátítani ezeket a mozdulatokat, amelyekkel megkönnyítheti a mindennapjait. A stresszoldó gyakorlatok roppant egyszerűek és bármikor elvégezhetőek, akár a munkahelyen is.

A kiegyensúlyozott légzésre kell odafigyelni, valamint a megfelelő folyadékbevitelre. A rendszeres mozgás is csodákra képes, valamint a folyamatos zöldség- és gyümölcsfogyasztás. A stresszoldó gyakorlatok az Egészségkapu Gyógycentrumban érhetőek el, valamint hasznos tanácsokat is kaphat a szakembertől. Semmit sem veszíthet, ezért nyugodtan felkeresheti az intézményt. A segítségükkel elérheti a teljes testi és lelki harmóniát, ami egészségesebb életmódhoz vezet.