Ezért jó, ha az aláírási címpéldány angolul is elkészül

Ezért jó, ha az aláírási címpéldány angolul is elkészül

2020-10-20 Off Írta: admin

Szüksége van külföldi bankszámlára a vállalkozása határon átnyúló terjeszkedéséhez? Ehhez hitelesíttetnie kell az aláírás mintáját és a bélyegző lenyomatát. A Bilingua Fordítóirodában mindenféle közvetítőt megkerülve, gyorsan és megfizethető áron rendelheti meg az aláírási címpéldány angolul készült fordítását.

Abban az esetben is szüksége lesz az említett dokumentumra, ha céget kíván külföldön alapítani vagy módosítani szeretné a meglévő vállalat alapító okiratában szereplő rendelkezéseket, a cégjegyzékben szereplő információkat. Mindegyik esetben az aláírási címpéldány angolul is rendelkezésre kell álljon, amit hitelesíteni is érdemes.

De szükséges-e a hitelesítés egy új vállalat külföldi létrehozásakor? A jogszabályok előírják, hogy Kft. létrehozásakor az alapítók aláírását hitelesíteni kell. Más cégformák esetében a hitelesítés nem szükséges, de kívánatos, mivel viták merülhetnek fel arról, hogy a résztvevő valóban aláírta-e a dokumentumokat. Az aláírási címpéldány angolul is szükséges, hogy kizárja az ilyen események felmerülését.