Fröccsenő víz ellen is védett a fűtőpanel

Fröccsenő víz ellen is védett a fűtőpanel

2020-10-25 Off Írta: admin

Mitől válik hitelessé egy fűtéstechnikai megoldás? A nagyfokú népszerűség, a kiváló renomé és a jó ajánlások már okot adhatnak a bizakodásra, a NordArt fűtőpanel azonban ennél is messzebbre megy. A szóban forgó professzionális berendezés szülőhazája Norvégia. Ha valakik, akkor a skandináv országok leghidegebbikének lakói bizony tudják, hogyan vegyék fel a kesztyűt a téli zord időjárás ellen, és nemcsak egyszerűen gyártják a fűtőpaneleket, de maguk is előszeretettel melegszenek azok meghitt sugárzásánál.

Ezek az elektromos elven működő fűtőpanelek nemcsak a komfortos meleg biztosítását hivatottak szolgálni, de csodaszép, letisztult dizájnjukkal bármelyik otthonos lakás díszei is egyben. A norvég panelek világhírűek, ennek egyik oka pedig azok elképesztő strapabírása. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a fűtéstechnikai megoldások egy idő után, a rendszeres használat függvényeként, óhatatlanul is elkopnak.

A NordArt fűtőpaneljeivel szerencsére ez nem történhet meg! Az időtállóságuk titka az, hogy nincs bennük olyan alkatrész, ami elkophatna, esetleg kilazulhatna – ezek az egységek többgenerációsak! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az az öt évre szóló teljeskörű garancia, amit a norvég gyártó ad a termékeire. A NordArt fűtőpaneljeivel az a személy is megtalálja a számításait, aki fő fűtés gyanánt szeretné üzemeltetni az egységeket, de az is, aki az otthonában a már meglévő technika kiegészítésének szánja azokat.

A másik kitűnő tulajdonságuk, hogy a családi házban bárhol telepíthetők ezek a panelek, ahol lehetőségünk van elektromos áramra kapcsolni azokat. Nem képez kivételt ez alól a fürdőszoba sem, hiszen a norvég gyártó termékei abszolút biztonságosak, így a rájuk fröccsenő víz sem jelent semminemű veszélyt ránk nézve. A fűtőpanelek a teljesítmény függvényében is széles spektrumot járnak be, így minden vásárló a személyre szabott igények mentén haladva képes kiválasztani az ideális modellt. Mivel ezek az egységek gazdaságosan üzemlenek, előbb-utóbb a beinvesztált költségüket is szépen visszahozzák.