Geox kislány szandál tépőzárral vagy csattal

Geox kislány szandál tépőzárral vagy csattal

2023-01-25 Off Írta: seditor

Hamarosan itt a tavasz, így a lábbeliket is az új évszakhoz kell igazítani. A Geox kislány szandál tépőzáras vagy csatos pántokkal készül, ami lehetővé teszik a méret beállítását. Ugyanakkor ügyelni kell a szélességre ahhoz, hogy tökéletes illeszkedést kapjon. A méretválasztékban vannak Geox kislány szandálok keskeny, normál vagy széles lábfejhez is.

Egy kis odafigyeléssel egész nyáron remekül nézhet ki. A lábbeli bélésének természetes anyagokból kell készülnie, hogy a láb lélegezzen, ráadásul elegendő helynek kell lennie a lábujjaknak is. A nagyujj és a cipő belső felülete között 15 mm távolságnak kell lennie, ami lehetővé teszi a lábfej növekedését.

A talpa semmiképp ne legyen túl merev, mert ha így van, akkor a gyermek járás közben megbotlik és eleshet. Szükséges, hogy a Geox kislány szandálban legyen egy ívtartó, ami rögzíti a helyes beállítást. A hátsó résznek kellően feszesnek kell lennie, és jól kell rögzítenie a bokaízületet, ami lehetővé teszi, hogy a kicsik izmai jól működjenek.