Halpasszírozó halhoz és zöldséghez

Halpasszírozó halhoz és zöldséghez

2021-09-26 Off Írta: seditor

A halkonzervet nagyon sokan szeretjük, így egyre többen keresünk olyan recepteket, amelyek alapján ez házilag is elkészíthető. A sikerhez a recepten, a finom húsú halon kívül halpasszírozó is kell. Bizony már ilyesmit is lehet kapni, ezért a paradicsomos, olajos vagy barbecue ízesítésű házi halkonzervnek semmi akadálya sem lesz.

Ha pedig azt szeretnénk, hogy még a szószhoz szükséges paradicsom is házi legyen, akkor egy ilyen eszközzel tulajdonképpen két legyet ütünk egy csapásra. A halpasszírozó ugyanis alkalmas a zöldségek passzírozására is. A házi paradicsomlénél pedig nincs ízletesebb! Egy ilyen nagyszerű találmánnyal ráadásul gyorsan és veszteség nélkül készíthetünk paradicsom- és zöldségleveket.

Az edenyshop.hu webáruházban a rendkívül hasznos halpasszírozó is helyet kap, többféle méretben is kivitelben. Kaphatóak itt kisebb, nagyobb, fix és kivehető betétes, inox vagy műanyag nyelű passzírozók, természetes rozsdamentes acél változatban. Aki szereti a házias ízeket és a praktikus konyhai megoldásokat, annak kötelező a halpasszírozó!