Jótékony hatással bírnak az illóolajok

Jótékony hatással bírnak az illóolajok

2019-06-17 Off Írta: admin

Harmonikus eszenciákat keres légfrissítésre, aromaterápiára, gyógyításra vagy testápolásra? A 100%-os illóolajok kisebb és nagyobb kiszerelésben egyaránt beszerezhetőek az oldalunkról. Magukba zárják a gyógynövények és a gyümölcsök, zöldségek jótékony hatásait, de többszörös hígítás mellett is ki tudják azt fejteni.

Az illóolajok némelyike a stressz-oldó vagy frissítő aromaterápiához alkalmasak igazán, míg másokat házilag készített kozmetikumokba javasolt csepegtetni. Attól függően, hogy samponhoz, arckrémhez, izzadás-gátláshoz vagy gombásodás ellen készít terméket, számos fajtából tud dolgozni.

Nagyon népszerű a makadámdió olaj vagy a selymes textúrájú barackmag és jojoba bőrápoló bázisolaj. A hidegen sajtolt illóolajok nagyon sokáig tesznek majd hű szolgálatot, mivel egyetlen csepp is elég ahhoz, hogy hassanak. Természetesen kész kozmetikumok is kaphatóak webáruházunkban.

Olyan testápolókat, arcpakolásokat és krémeket talál itt, amiket kizárólag ellenőrzött alapanyagokból, gondosan összeállított recept alapján készítünk. Nagyon népszerű az összes ausztrál teafaolaj alapú készítmény, mert fertőtlenít, gombaölő hatású, regenerálja és tisztítja a bőrt, eltünteti a gyulladt pattanásokat, zsírtalanítja a hajat, nem utolsósorban pedig kezelhető vele a korpa.

Az univerzális felhasználású ausztrál teafaolaj hatását mindenki megtapasztalhatja, aki rendel tőlünk egy kis üveggel. A megviselt és pattanásos bőr helyrejön, az aknék eltűnnek. Borotválás után csillapítja az irritációt. Remek tonikot, szájvizet lehet belőle készíteni.

Fertőtlenítő és gombaölő hatását lábvízben, lábspray-ben is kamatoztatni lehet. A zsírosodó haj esetén csepegtessen párat a samponba és már az első hajmosásnál megtapasztalhatja, mennyire remek az ausztrál teafaolaj.

Aromaterápiaként remekül hat az idegrendszerre, stressz-oldó hatását nemcsak a felnőtteknek, hanem a túlterhelt iskolás gyermekeknek is ajánljuk. A konyhában is felhasználható fertőtlenítő és antibakteriális hatása, mosogatás utáni fertőtlenítő szappant, mosogatószert és tisztítószert készíthet belőle.