Kerítés, többféle alapanyagból

Kerítés, többféle alapanyagból

2018-06-15 Off Írta: admin

A biztonság mindenkinek rendkívül fontos. Annak függvényében, hogy mégis hol élünk, olykor előnyös, ha igen masszív kerítés veszi körül az otthonunkat. Szerencsére, a modern technológia jóvoltából, már nem jelent problémát ezeknek a beszerzése vagy készítése. Gyakori jelenség, hogy olyan alapanyagot használnak fel többnyire, ami éppen rendelkezésre áll.

A hegyi falvakban ezért nem meglepő a kőből vagy fából készült kerítés, de az alföldön van igazán változatos kínáltat. Ott aztán minden keveredik mindennel. Léteznek nagyon extrém változatok, de általában az aktuális trend határozza meg, hogy ki milyen alapanyagot használ fel. Ha már építünk, akkor megéri előre gondolkodni és olyan kerítés mellett dönteni, ami sokáig nem igényel felújítást.

A fával, vassal és dróttal pontosan az a baj, hogy adott időközönként festésre szorul, különben az időjárási tényezők tönkreteszik. Ezzel ellentétben, a téglából vagy betonelemekből felállított kerítés gond nélkül áll törődés nélkül. Csakis rajtunk áll, hogy mégis melyik változatot akarjuk.