Készségeket fejlesztő golyóvezető játék

Készségeket fejlesztő golyóvezető játék

2021-03-17 Off Írta: admin

A tanulás utáni vágy a gyerekekbe kódolva van. A picik folyamatos igénnyel bírnak arra, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot és amikor ezen már valamilyen szinten túlvannak, akkor elkezdenek új kihívásokat keresni. Szülőként lehetőségünk van arra, hogy elérjük, miszerint a csöppségek olyan feladatok elé kerüljenek, amelyek elősegítik a képességeik gyarapodását. Az egyedi kivitelezésű golyóvezető játék kifejezetten erre a célra született meg.

Többféle variáns között lehet válogatni, így biztosan találunk olyat, amelyik hosszú időn keresztül leköti a lurkók figyelmét. A különös gonddal létrehozott szerkezetek a finommotoros reflexektől kezdve, a számoláson keresztül a szókincsfejlesztésig, mindenből kiveszik a részüket. Az óriás golyóvezető játék oldalain különböző kihívásokat rejt és a tetején még plusz kétféle típus található.

A felfedezés valóságos labirintusában veszhetnek el a gyerekek. Némelyik kihívás már 12 hónapos kortól ajánlott, de ahogy cseperedik a lurkó, úgy vetheti bele magát például a számolás rejtelmeibe. A vesszoparipa.hu oldalon remek áron érhető el a golyóvezető játék, amit mindenképpen megéri beszerezni.