Kiváló a Kínai bázis ajánlása

Kiváló a Kínai bázis ajánlása

2019-06-30 Off Írta: admin

Építkezésen dolgozik és elege van abból, hogy a sokadik telefonját tette tönkre egy kis koccanás vagy zúzódás? Bizonyára sokan járnak hasonló cipőben és talán még a Kínai bázis ajánlása elkerülte a figyelmüket. A kínai telefonok között az Ulefone számos strapabíró telefonnal lepte meg az érdeklődőket, amelyek nemcsak robosztus külsővel rendelkeznek, hanem profi belsővel is, hogy minden egyben legyen.

A Kínai bázis ajánlása a kifogástalan Ulefone Armor 3T, ami akár walkie-talkie gyanánt is használható, ez pedig külön hatalmas piros pont. A nehezített terepet nemcsak a kemény munkakörülmények jelentik, hanem a túrázás szerelmeseinek is jól jön egy mindent túlélő okostelefon.

A hegymászás vagy gyaloglás során is szükség van arra, hogy folyamatosan elérhetőek legyünk és a legfinomabb, legkényesebb telefonoknak elég csak egy kisebb esés és máris tönkrementek. A Kínai bázis ajánlása a MIL-STD-810G, ami IP68, illetve IP69K minősítéseket kapott Ulefone Armor 3T, ráadásul az ár sem csillagászati.

Sokan még ma is idegenkednek a Kínában gyártott termékektől, de itt halkan meg kell jegyeznünk, hogy lassan mindent itt gyártanak, így nincs túl sok értelme ennek a kikötésnek. Az 5.7 colos, Full HD+ kijelzővel ellátott egy kézzel is használható készülék sokak kedvence már most is, mert a kijelző védelmét a hatodik generációs Gorilla Glass biztosítja.

A kényes külső mellett, sok telefon hátránya, hogy egy zsúfolt nagyvárosban sem talál térerőt, de az Ulefone Armor 3T esetében nem kell ettől tartanunk. A feledhetetlen élményeket nem lesz nehéz megörökíteni az első 8 megapixeles és a 21.2 megapixeles hátsó kamerával. A dual SIM támogatásának köszönhetően, a munkahelyi és a személyes telefonjainkat is egyszerűen intézhetjük egy készülékről, így nem kell több mobiltelefon is csörögjön a zsebünkben.

A nagy üzemidő a 10300 mAh akkumulátornak köszönhető, ráadásul nagyon hamar újra feltölthető. A kinaibazis.hu weboldalon minden fontos információt megtalálunk az Ulefone Armor 3T és minden más termékekkel kapcsolatban.