Kivételes felbontással rendelkezik az IP kamera rendszer

Kivételes felbontással rendelkezik az IP kamera rendszer

2019-03-23 Off Írta: admin

A biztonság fokozása terén, a különböző termékek fejlesztése nem áll meg, hanem folyamatosan zajlik. Ennek eredménye az IP kamera rendszer is, ami a hagyományosnak mondható analóg készülékekhez képest jóval többet tud. A fő előnye, hogy a felbontása nagyon kiváló.

HD és Full HD minőséget szolgáltat, ezért lehetőséget kapunk arra, hogy a felvételeken keresztül történjen az arcfelismerés vagy a rendszám leolvasás. Pontosan ezen apropóból kap helyet az IP kamera rendszer a benzinkutak, ipari területek, boltok, vendéglátó egységek körül. Az eredményesség maximalizálható a jó elhelyezéssel, ezért történjen az is kiemelt figyelemmel! Gyors és hatékony az információgyűjtés, a tárolás.

Megoldható, hogy több kamera felvételei egyetlen szerverre fussanak be. A titkosított csatornán történő adatfolyam áramoltatás teljesen biztonságossá teszi a működtetést. Az IP kamera rendszer további korszerűsítésének és az egyre nagyobb felhozatalnak hála, kedvező költségek mellett juthatunk hozzá. Ha ennél is több információt akarunk, akkor nyissuk meg az alarmdirect.hu weboldalt a részletekért!