Könnyen mosható Adler póló mindenkinek

Könnyen mosható Adler póló mindenkinek

2019-12-01 Off Írta: admin

Vannak olyan márkák, amiket kimondottan ajánlani szoktak munkaruhának, mert nagyon könnyen tisztán lehet tartani és a sok mosás ellenére sem kopik ki a színük vagy nyúlik meg az anyaguk.

Az Adler is közéjük tartozik, amelyik előszeretettel készít pamutból különféle felsőruházati cikkeket. Egy Adler póló több évig is képes hű szolgálatot tenni, legyen a viselője akár nő, akár férfi. Terepmunkához és irodai tevékenységekhez egyaránt ideális, sőt, a hétköznapi viselet mellett, megállja a helyét otthon és a sportban is.

A kereknyakú és V bevágású Adler póló modellek mellett, galléros változatok is találhatóak cégünk kínálatában. Webáruházunk széles méretválasztéka és megannyi színkombinációja között Ön is rátalál a megfelelőre.

Az Adler póló anyaga van annyira erős, hogy jól bírja a gépi hímzést is. Ennek okán sokan személyesíteni szokták a cég logójával, mottóval vagy a viselőjének nevével. Rendeljen most kedvező áron, 50 darab felett még árengedményt is adunk! Aki nálunk hímeztet, további 3%-os kedvezményre számíthat!