Magán őrzött betegszállítással kapcsolatos kérdések és válaszok

Magán őrzött betegszállítással kapcsolatos kérdések és válaszok

2020-12-26 Off Írta: admin

Miért pont az Ambu-Life? Nos, számos oka van annak, hogy miért érdemes a szóban forgó professzionális gárda segítségét kérni, ha az őrzött betegszállítás kerül terítékre. A magán őrzött betegszállítás diszkrét körülmények között valósul meg, hiszen igény szerint betegként nem kell alkalmazkodnunk másokhoz, az adott mentőautóban egyedül, illetve a kíséretünk társaságában tehetjük meg az utat.

Az Ambu-Life mentőautói egytől-egyig profin felszereltek, tágasak és kényelmesek, ennek tükrében pedig a nagy betegszállítás sem okoz nehézséget, akár 200 kg felett sem. A magán őrzött betegszállítás minden tekintetben az egyéni igényeinkre szabható. Ha azt látjuk célszerűnek, csak az odafelé utat igénylünk, de természetesen a visszafelé szállítás is abszolút lehetséges.

Sőt, a magán őrzött betegszállítással foglalkozó gárda megvárja a vizsgálat végét, illetve besegít az ügyintézésben is, így nem kell meggyöngült egészégügyi állapotban sorban állni. A magán őrzött betegszállítás egyik specialitása a rugalmasság, hiszen nemcsak Budapest és vonzáskörzetében, de országos lefedettségben igényelhető a szolgáltatásuk, sőt, külföldön is.

Az, hogy a magán őrzött betegszállítás rengeteg előnnyel jár, vitathatatlan. A kérdés már csak az, mennyibe kerül mindez? Nos, az Ambu-Life baráti árakkal operál, viszont konkrétumot nem fogunk találni a vállalkozás honlapján. Miért? A válasz egyszerű! A mentőgárda személyre szabott szolgáltatást nyújt, így a költségek is eltérőek az egyes páciensek esetében. A földrajzi helyzet az egyik mérvadó tényező, ami alakítja a költségeket, de az is számít, hogy csak oda vagy oda-vissza útról van szó.