Masszív és biztonságos háztartási létra

Masszív és biztonságos háztartási létra

2019-05-29 Off Írta: admin

A nehezen elérhető helyeket kényelmesen meg lehet közelíteni, hogyha a birtokunkban van ez a hasznos és egyszerű eszköz. A háztartási létra masszív, ám a súlyát tekintve mégis könnyűnek számít, ezért könnyen át lehet helyezni oda, ahol éppen szükség van rá.

A lábak csúszásgátló kialakítást kaptak, de ugyanez a helyzet a háztartási létra fokaival is, mivel a biztonság mindennél fontosabb. A barkacsland.hu webáruházban többféle változatát is megtaláljuk ennek a remek terméknek.

A hosszú élettartamát a kialakításának és az anyagának köszönheti, amitől elképesztő teherbírással rendelkezik, ezért nem fog megroppanni egy felnőtt ember súlya alatt. A háztartási létra foka és szárkapcsolata szegecseléssel lett megerősítve. A kapaszkodókeret kényelmesebbé teszi a használatát.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy csak sík, szilárd talajon használjuk, különben könnyen instabillá válhat, ami balesethez vezethet. A Krause háztartási létra modellek már számtalanszor bebizonyították, hogy jó választásnak számítanak a kedvező ár-érték arány miatt.