Megtérülő befektetés az okos termosztát

Megtérülő befektetés az okos termosztát

2018-06-18 Off Írta: admin

Érdemes nagyon odafigyelni, hogy hol van rá lehetőség, hogy némi energiát és ezzel egyszerre pénzt is spóroljunk. A hideg időszakban a rezsi teljes kiadásának legalább 80 %-át a fűtés teszi ki. Ha itt tudunk valahol takarékoskodni, akkor az gyorsan érződik a pénztárcánkon. Megéri az okos termosztát mellett dönteni, mert ez a hasznos kis szerkezet olyat tud, amire még csak nem is gondolnánk.

Képes arra, hogy érzékelje a jelenlétünket a lakásban és ennek megfelelően, csak akkor indítsa el a fűtést, ha otthon tartózkodunk. Mindemellett még az okos termosztát vezérelhető telefonon, számítógépen keresztül, de a rajta található gombokkal is beállítható a kívánt hatás. Heti bontásban előre programozható.

Egy igen kicsi szerkezet, ami jelenlétével nagy megtakarítást eredményez. Ha tervben van a fűtésrendszer korszerűsítése, akkor véletlenül se maradjon ki az okos termosztát felszereltetése! Gyorsan a szívünkhöz nő és még a kezelése sem bonyolult. Csapjunk le rá és aknázzuk ki a benne rejlő potenciált, mert az csak az előnyünkre válik!