Mikor célszerű a fogpótlás?

Mikor célszerű a fogpótlás?

2020-11-02 Off Írta: admin

Életünk során sok olyan kellemetlen esemény történhet velünk, aminek következtében a rágóeszközeink egy bizonyos részétől megszabadulunk. Legyen szó természetes folyamatról, esetleg valamilyen betegségről, balesetről, a fogpótlás egyáltalán nem elhanyagolható tényező. Szerencsére van erre nagyon egyszerű és hatékony megoldás, csupán tudni kell, hogy pontosan miként lássunk neki.

A Relax Dental Center szakemberei az élen járnak a modern technológiai innovációk területén. Mindenképpen idesorolható a fogpótlás is. Ez a beavatkozás hihetetlenül komplex megoldásokat vonultat fel, aminek eredményében egy teljesen természetesnek ható eredményt fogunk kapni. Legyen szó kivehető vagy rögzített megoldásokról, biztosan nem fogunk csalódni a végeredményben!

A fogpótlás természetesen minden esetben alapos konzultációval kezdődik, majd ezt követően neki lehet kezdeni a lényegi lépések elvégzésének. A páciens igényei minden esetben meghatározóak. A fémmentes porcelán koronák és hidak kimondottan úgy hatnak, mintha a saját rágóeszközeinkkel rendelkeznénk.