Minőségi gin pénztárcabarát áron

Minőségi gin pénztárcabarát áron

2021-08-27 Off Írta: seditor

Ha bármilyen családi esemény vagy ünnep van a láthatáron, látogasson el hozzánk és szerezze be a kiváló minőségű, az ünnephez legjobban megfelelő alkoholos italokat! A gin jellegzetes ízvilággal rendelkező, az egész világon előszeretettel fogyasztott szeszesital.

Különlegessége abban rejlik, hogy borókabogyót és különféle fűszereket használnak, az így kapott párlatot pedig tovább gazdagítják cukorral vagy valamilyen citrusos aromákkal. Léteznek alacsonyabb minőségű kevert, valamint prémiumminőség változatok is.

A készítése többlépcsős folyamat. Fogyasztása történhet kizárólag jéggel, valamint megbolondíthatjuk citrommal, szódával, különféle gyümölcslevekkel.

Legnépszerűbb hazánkban a gin és a kesernyés tonic párosítás. Kérje bátran a segítségünket és válasszuk ki együtt az alkalomhoz leginkább illő italkölteményeket, mi pedig a lehető leggyorsabban házhoz szállítjuk. A kiszállítást 50.000 Ft felett Budapestre, vidékre pedig 100.000 Ft felett ingyen vállaljuk. Felejtse el cipekedést, mert ezt a terhet levesszük a vállairól!