Mosás- és dörzsálló Dulux EasyCare

Mosás- és dörzsálló Dulux EasyCare

2022-05-01 Off Írta: seditor

A modern tudomány révén már megtörtént az olyan termékek kifejlesztése, amelyek számos esetben nyújtanak hatékony segítséget. A lakásfelújításakor a falak színezése a kulcskérdés, amire megéri külön figyelni. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen termékek lesznek felhasználva erre a célra. A Dulux EasyCare kitűnő döntésnek minősül, főként azokban a helyzetekben, amikor kisgyermek is van a családban.

Nagyon bosszantó, ha a lurkók rajztáblának nézik a falakat és azokat összefirkálják. Ha ez mégis megtörténik, akkor felesleges azonnal ecsetet ragadni, mert a Dulux EasyCare olyan felületet képez, ami könnyedén tisztítható és nem kell azonnal újra átfesteni.

A vízlepergető réteg a dörzsölést is jól viseli és csak sokszori takarítást követően kezd el érezhetően kopni a fénye. A kisállatok dörgölőzése ellen is hatásos, amennyiben szeretnénk mindig szép színben tudni a helyiséget, még akkor is, ha olykor jelentős hatásoknak vannak kitéve a felületek. A Dulux EasyCare selyemfényű és sokféle színben elérhető, az alkalmazása pedig nagyon egyszerű.