Mutatós WizzAir kézipoggyász modellek

Mutatós WizzAir kézipoggyász modellek

2019-06-10 Off Írta: admin

Azzal már mindenki tisztában van, hogy a légitársaságok jól lefektetett szabályzatokkal dolgoznak, amelyek közül néhány a fedélzeti poggyászt illeti. A WizzAir kézipoggyász szabályzatának megfelelően, ingyenesen 1 bőröndöt szabad felvinni a WizzAir repülőgépeinek fedélzetére, aminek maximális méretei 40x30x20 cm lehetnek.

Lehetőség van 2 kézipoggyászos elsőbbségi beszállás szolgáltatást is igénybe venni, ilyenkor a második bőrönd maximális méretei 55x40x23 cm lehetnek. Érdemes ezekre odafigyelni, mert túllépve a megengedett határt, jelentős összeg kifizetésére számíthatunk. A WizzAir kézipoggyász azonban kiváló áron és bőséges választékban megtalálható már az internetes táskaboltokban is, mint a taskam.hu online üzlet.

Az itt kapható modellek nemcsak tökéletesen megfelelnek a WizzAir kézipoggyász szabványainak, de roppant praktikusak és igazán szépek is. E két tulajdonság pedig elengedhetetlen egy kellemes utazáshoz, hiszen mindenki szereti a kényelmes és esztétikus kiegészítőket. Rendelje meg idejében a stílusának megfelelő kézipoggyászt!