Napelemes közvilágítás köztereken, utcákon, parkokban

Napelemes közvilágítás köztereken, utcákon, parkokban

2023-01-25 Off Írta: seditor

Az önkormányzatok igyekeznek olyan közvilágítást biztosítani, ami hatékony, olcsó és ha lehet, környezetbarát. A napelemes közvilágítás nemcsak azért egyre népszerűbb választás az utcák, közterek, parkok megvilágítására, mert az EU szorgalmazza a környezetbarát energia hasznosítását, hanem amiatt is, mivel jóval kevesebb költséggel jár, mint a villamosenergiával működtethető változat.

Az AM TECHNIK Kft. által kínált napelemes kandeláberek egymás után nyerik a vonatkozó pályázatokat, hiszen a megújuló energiát felhasználó közvilágítás a jövő megoldása, ami már a jelenben is alkalmazható. A napelemes közvilágítás gazdaságos, energiatakarékos és praktikus módszer a közterek fénnyel való ellátására.

A költséghatékony jellege mellett, ez a típusú megoldás hatékonyan védi a természetet, mivel nem igényel hálózati elektromos energiát, ezért a működtetése nem jár költséggel. A napelemes közvilágítás igen praktikus is, hiszen automatikusan működésbe lép sötétedéskor. A kiépítése egyszerű és könnyű, így bárhol felállítható.