Nem egyszerű az immobilizer kikapcsolása

Nem egyszerű az immobilizer kikapcsolása

2022-07-06 Off Írta: seditor

Napjaink egyik leghatékonyabb és legkényelmesebb lopásgátló technológiai eszköze az immobilizer, más néven indításgátló. Néha szükséges az immobilizer kikapcsolása, amit nem mindenki tud elvégezni. Eszközigényes és komplex feladat az indításgátló működésének tanítása, pedig ezt mindenkinek ismernie kellene.

Az autokulcsmasolas.com weboldalon részletes leírás található az immobilizer működéséről, de ha ez nem elég, hanem tanításra is szüksége van, akkor az oldalon megismerhető szakemberhez érdemes fordulnia. Ezután az immobilizer kikapcsolása már nem fog semmilyen problémát okozni. Ugyanis az indítógátló rendszer hosszú ideig megbízhatóan működik, de mint tudjuk, semmi nem örökéletű.

Ha baj van, akkor bizony ki kell kapcsolni, máskülönben nem tudjuk beindítani az autót. Ilyen jellegű gondok általában olyankor jelentkeznek, amikor éppen időre kell eljutnunk valahová. Viszont, ha megy az immobilizer kikapcsolása, akkor némi bosszúsággal megússzuk a problémát. Érdemes ismereteket szerezni a rendszerről.