Ön szerint mi a sikeres pályázat „titka”?

Ön szerint mi a sikeres pályázat „titka”?

2020-11-02 Off Írta: admin

Minden üzleti vállalkozásnak az alapja a pénz. Hiába a szoros és jó kapcsolatok, a tökéletes terv és elképzelés, ha a kivitelezésre nincs megfelelő mennyiségű tőke. A legtöbb esetben ezen szoktak elbukni az újonnan induló cégek. Amennyiben szeretné ezt a problémát áthidalni, akkor lehetőség szerint számíthat az országos vagy EU pályázatokra. Természetesen ez sem olyan egyszerű és nem osztják ingyen a finanszírozásokat. Rengeteg tényezőn múlik, hogy mitől lesz sikeres egy pályázat.

Gyakran bármennyire is jól van megírva egy dokumentáció, az még csak el sem jut a megfelelő helyre, hiszen nem egy olyan csapat készítette, amelyik tudja melyek azok az apró trükkök, amelyekre érdemes odafigyelni. Fontos, hogy olyan szakemberek keze munkája legyen a pályázatban, akik már jártasak ezen a területen. A ForrásCentrum Kft. munkatársaival csakis jól járhat. Kifejezetten sikerdíjas rendszerben dolgozunk és amennyiben bennünket bíz meg a pályázatkészítéssel, akkor a legvégső pontig elkísérjük.

Folyamatos támogatást, tanácsadást kínálunk, elkészítjük a megfelelő dokumentációkat elszámolásokat, foglalkozunk a szerződés megkötéssel. Óriási terhet vehet le a saját cégének a válláról. A nagyobb vállalatok megengedhetik maguknak, hogy saját személyzetet tartsanak fent erre a célra, de egy frissen indult vagy kisebb cégnek erre egyáltalán nincs kerete, viszont a pénz mindig jól jön, még ha utólag van finanszírozva is. A pályázatok néha nagyon gyors lefutásúak és teljesen szezonálisak.

Gyakran úgy jelenik meg egy kiírás, hogy arról csak néhányan kapnak értesítést, főleg akkor, ha azt sem tudják a legtöbben, pontosan merre kell keresniük ezeket. Itt jövünk mi a képbe! Már teljesen bejáratott stratégiánk van, ismerjük a rendszer működését, így gyorsan le tudjuk futtatni a lehetősségeket és megtalálni a legjobb megoldásokat. Ha regisztrálta magát a nyilvántartásunkba, máris munkához látunk és jó eséllyel nagyon rövid idő alatt egyezést találunk a cég profiljával egyező pályázati kiírásokkal kapcsolatban. Egy hosszabb-rövidebb lefutású tender pedig olyan alapot képezhet, ami magasba emeli az üzletét.