Sminkelés akár a vendég otthonában is

Sminkelés akár a vendég otthonában is

2020-10-22 Off Írta: admin

Bizonyára már mindenki látott olyan „előtte-utána” fotókat, amelyek azt hangsúlyozták ki, hogy egy szép smink mennyit képes változtatni az ember arcán. A sminkelés bizony művészet, aminek a vászna maga az emberi arc. Ha megvan a kellő tehetség hozzá, akkor valódi csodák születhetnek az alapozók, rúzsok, szempillaspirálok és ecsetek játékából, viszont, ha ez nincs meg, akkor az arc karikatúrává is válhat.

Pontosan ezért fontos az, hogy egy jeles eseményre, fotózásra olyan valakit bízzunk meg az arcunk kifestésével, aki maximálisan birtokolja ennek a tevékenységnek a tudását. A sminkelés ugyanis több, mint festegetés az arcon.

Tudni kell megválasztani az anyagokat, tökéletesen eltalálni az alapozók, korrektorok és púderek árnyalatait, hiszen ellenkező esetben maszk hatású lesz a make-up. A sminkelés ugyanakkor a műszempillák helyes felrakását is tartalmazza.

A szépen feltett, természetes hatású műszempilla a tekintetet egyszerűen elvarázsolja. A vendég igényeinek meghallgatása és a tanácsadás szintén idetartozik. A sminkelés egy szakember által pedig gyakrabban szükséges, mint gondolnánk. Mindegy, hogy esküvőn főszereplők vagyunk vagy vendégek, ballagásra megyünk, esetleg keresztelőre, hozzuk mindig a legjobb formánkat és varázsoltassuk az arcunkat gyönyörűvé!

Hirsch Orsolyától bármikor kérhetünk az igényeinknek megfelelő sminket ilyen alkalmakra, de fotózások és más események előtt is hívhatjuk. A sminkelés a vendég otthonában is megoldható, hiszen a szakember szívesen megy házhoz.