Sokféle méretben kapható lyukfúró

Sokféle méretben kapható lyukfúró

2022-12-30 Off Írta: seditor

Amikor bizonyos helyiségek kialakítása kezdetét veszi, akkor gyakran számítani kell azon egyedi feladatok ellátására, amelyekhez szükség lesz speciális eszközökre. A különféle kábelek, vezetékek, csövek átjuttatása egyik helyiségből a másikba, megköveteli a lyukfúró alkalmazását. A jól bevált és gyakran használt vídia ötvözetek, bár remekül elboldogulnak a legtöbb anyaggal, például a mázas kerámia csempékkel is, de képtelenek megbirkózni a természetes kövekből készült elemekkel.

Ezek átlyukasztására már speciális gyémántszemcsés lyukfúró szükséges. Szerencsére, ezek többféle változatban vannak jelen a TLS felhozatalában. A fürdők és konyhák kialakításánál gyakran eltérő átmérőjű lyukakra van szükség. A különféle gépészeti elemek, konnektorok, kapcsolók, lefolyók sajátos méretekkel rendelkeznek, ezeknek helyet kell teremteni.

A lyukfúró ezért több típusban rendelhető meg, az igényeknek megfelelően. Vannak szettek is, amelyek lefedik a gyakran használt méreteket, így könnyítve meg a munkát. A körkivágók leginkább sarokcsiszolóra csatlakoztatva lesznek bevetve, de alkalmasak a fúrógéphez is, a megfelelő adapterrel.