Térjen vissza a merevedés!

Térjen vissza a merevedés!

2019-04-18 Off Írta: admin

A szexualitás szerves része az életünknek, aminek a problémáival éppen úgy szakemberhez kellene forduljunk, mint a hátfájással vagy gyomorégéssel. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy főleg a férfi lakosság körében igazi tabutéma a merevedés problémája vagy bármilyen más eredetű szexuális gond.

A baj ott kezdődik, hogy ezeknek a kellemetlenségeknek a szőnyeg alá söprése előbb vagy utóbb frusztrációt okoz, majd komoly stresszes állapotot, ami egyéb szervi betegségeknek is a melegágya. A testünk és lelkünk egységet alkot, ha pedig gondok adódnak, akkor az egész gépezet „hibásan” kezd működni és előbb vagy utóbb komoly problémák jelentkeznek. A merevedés bizonyos elvárás is a férfiak felé, akik azt gondolják, hogy férfiasságukban nagy csorba estik ha belátják, hogy bizony gondok vannak ezzel.

Sokszor a gyógynövények erejét segítségül hívva, nagyon rövid időn belül visszatér a normális merevedés a szexuális együttlétek során. Éppen ezért keresni kell a megoldásokat, mert a legtöbbször egy karnyújtásra vannak.