Tiszta környezet ipari porszívóval

Tiszta környezet ipari porszívóval

2021-01-18 Off Írta: admin

Mi az, amitől a legtöbben irtózunk, amikor belefogunk a lakásfelújításba? Az munka során keletkező por és a rengeteg törmelék eltakarítása elég kellemetlen tud lenni. Az ipari porszívó olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel áthidalható ez a probléma. Egyi ilyen berendezéssel sokkal hatékonyabbnak számít a takarítás.

Egy átlagos háztartási porszívó nem rendelkezik megfelelő szűrőrendszerrel ahhoz, hogy kiszűrje a finom porszemcséket, mert ezek annyira parányiak, hogy eltömítik a filtert.

Ezzel ellentétben, az ipari porszívó nagyobb porgyűjtő tartállyal van felszerelve és egy speciális, öntisztító szűrőrendszerrel lett ellátva. A Makita és a Hikoki egyaránt élen járnak az ipari porszívók gyártása terén. Az automatizált be- és kikapcsolás a szerszámgépekhez történő csatlakoztatáskor jön jól.

Miközben fúrógéppel, szúrófűrésszel vagy sarokcsiszolóval dolgozunk, az ipari porszívó abban a pillanatban bekapcsol, amint az adott szerszámgépet beindítjuk. Könnyen tisztán tartható a műhely és az egészségünket is kíméli a használata, mert nem lélegezzük be a szálló port.