Valóban egyedi a Tefal Wok

Valóban egyedi a Tefal Wok

2019-03-03 Off Írta: admin

Mi lesz abból, amikor egy tradicionális konyhai eszköz találkozik a modernkor vívmányával? Akkor megszületik a Tefal Wok, ami rendkívül hasznosnak bizonyul a mindennapok során és az ünnepi alkalmakkor is megállja a helyét a konyhában.

A Tefal Wok egyértelműen a formája és a különleges bevonata miatt számít annyira kiemelkedőnek. Mivel az alsó része kis helyen érintkezik a tűzhellyel, ezért kevés hőre van szükség a felmelegítéséhez. Ehhez hozzáadódik az anyaga is, aminek remek a hővezető képessége.

A Tefal Wok ergonomikus hőálló nyelet kapott, ami nem olvad el használat közben, de nem is melegszik fel olyan nagymértékben, ezért nem fogjuk megégetni magunkat sütés-főzés közben.

Már első ránézésre megállapítható, hogy ez bizony a minőséget képviseli. A lapos alsórésszel ellátott Tefal Wok elektromos tűzhelyen is használható. A tapadásmentes bevonat nagy segítségünkre lesz a tisztítás során, mivel nem kell az odaégett ételmaradékokkal küzdeni mosogatás közben. Könnyítse meg ezzel a saját dolgát!